Solartex Árnyékolástechnika - Győr, Budapest, Tatabánya, Sopron, Balaton...

Árnyékolástechnikai bemutatóterem és vevőszolgálat: H-9028 Győr, Szabadi u. 13.
Telefon/fax: (+36) 96/337-486 - Mobil: (+36) 30/3393-989 - E-mail: solartex@solartex.hu
 
 

HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Technikai okok miatt zárva tartunk !
Bemutatótermünk technikai okok miatt 2021. 02.02-ig zárva tart !
 
 
 

Alumínium redőnyök

Győr, Budapest, Tatabánya, Sopron, Balaton...

»

Alumínium redőnyök

 
Az alumínium redőnyök kiemelkedően előnyös tulajdonságaik révén a legsokoldalúbban felhasználható árnyékoló szerkezetek. A tokok és a vezetősínek színezhetőségének és a lamellák sokféleségének köszönhetően a modern és régi házak homlokzatához egyformán harmonikusan illeszkednek. Az alumínium stabilabb és terhelhetőbb, mint más anyagok - ezáltal hosszabb élettartamú, korrózióállósága révén pedig fokozottan ellenállóbb az időjárási hatásokkal szemben.
 
Energiatakarékos, mert a nyílászárók elé szerelve nemcsak maga a hőszigetelt redőny, hanem a kialakult légrés is plusz hőszigetelést biztosít. Az UV-stabilizált, időjárásálló, kemény habbal töltött alumíniumlamellák védelmet nyújtanak a meleg, a hideg, a szél, a csapadék, a zaj ellen; sőt, biztonsági szerelvényekkel kiegészítve még betörés ellen is.
 
Az extrudált alumíniumprofilból készített vezetősínek rugalmas tömítése csendes működést biztosít. A lamellák hevederrel, kardláncsuklós hajtóművel vagy motorral tekerhetők fel a falba süllyesztett redőnyszekrénybe, illetve utólagos beépítésnél a külső alumínium védőtokba. A motoros mozgatás falra szerelt kapcsolók, illetve távirányítók segítségével is megoldható. Az alumínium redőnyök redőnytokba épített lehúzható szúnyoghálóval is kombinálhatók.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 

SOLARTEX HÍRLEVÉL

 
 
 
Árnyékolástechnikai bemutatóterem és vevőszolgálat: H-9028 Győr, Szabadi u. 13.
Telefon/fax: (+36) 96/337-486 - Mobil: (+36) 30/3393-989 - E-mail: solartex@solartex.hu

Minden, ami árnyékolástechnika:

Redőny, napellenző, árnyékoló, zsaluzia, napernyő, télikert árnyékoló, szúnyogháló stb. Győrben, Budapesten, Tatabányán, Sopronban, a Balaton környékén...