Solartex Árnyékolástechnika - Győr, Budapest, Tatabánya, Sopron, Balaton...

Árnyékolástechnikai bemutatóterem és vevőszolgálat: H-9028 Győr, Szabadi u. 13.
Telefon/fax: (+36) 96/337-486 - Mobil: (+36) 30/3393-989 - E-mail: solartex@solartex.hu
 
 

HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Technikai okok miatt zárva tartunk !
Bemutatótermünk technikai okok miatt 2021. 02.02-ig zárva tart !
 
 
 

Biztonsági rácsok

Győr, Budapest, Tatabánya, Sopron, Balaton...

»

Biztonsági rácsok

 
A tulajdon védelme, betörések, rongálások megakadályozása alapvető igény. Az elektronikus vagyonvédelmi eszközök hatékony kiegészítője a jól bevált, alumínium profilokból készülő mechanikus védőrács, mely lakások, hétvégi házak nyílászáróinak és üzletek, kirakatok portáljainak esztétikus védelmét biztosítja.
  
A páncélzat mindkét szélét lezáró hasított alumíniumprofilok az "S" profilokhoz edzett acélcsapokkal rögzítettek, így működtetés közben vagy erőszakos behatolási kísérlet esetén sem tudnak szétcsúszni.
 
A páncélzat teljesen leeresztett, zárt állapotban feltolhatatlan. A leeresztett védőrács "S" formájú profiljai csuklószerűen egymásba kapaszkodnak, ezáltal biztosítva a feltolás és az oldalvezető sínből való kiemelés elleni védelmet. 4 négyzetméteres nagyságig a védőrács kézzel - felhúzó rugóval vagy hajtókarral működtethető.
 
A biztonság fokozása érdekében középen vagy kétoldalt kulcsos záróretesz is beépíthető, Elero csőmotorral pedig gombnyomásra működtethető akár egy 20 négyzetméter nagyságú biztonsági rács is.
 
 
 
 
 
  
 
 

SOLARTEX HÍRLEVÉL

 
 
 
Árnyékolástechnikai bemutatóterem és vevőszolgálat: H-9028 Győr, Szabadi u. 13.
Telefon/fax: (+36) 96/337-486 - Mobil: (+36) 30/3393-989 - E-mail: solartex@solartex.hu

Minden, ami árnyékolástechnika:

Redőny, napellenző, árnyékoló, zsaluzia, napernyő, télikert árnyékoló, szúnyogháló stb. Győrben, Budapesten, Tatabányán, Sopronban, a Balaton környékén...