Solartex Árnyékolástechnika - Győr, Budapest, Tatabánya, Sopron, Balaton...

Árnyékolástechnikai bemutatóterem és vevőszolgálat: H-9028 Győr, Szabadi u. 13.
Telefon/fax: (+36) 96/337-486 - Mobil: (+36) 30/3393-989 - E-mail: solartex@solartex.hu
 
 

HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Technikai okok miatt zárva tartunk !
Bemutatótermünk technikai okok miatt 2021. 02.02-ig zárva tart !
 
 
 

Alumínium zsaluziák

Győr, Budapest, Tatabánya, Sopron, Balaton...

»

Alumínium zsaluziák

 
Az alumínium zsaluzia kiemelkedően előnyös tulajdonságai révén az egyik legsokoldalúbban felhasználható, rendkívül korszerű árnyékoló szerkezet. A védőlemezek és a vezetősínek színezhetőségének és a lamellák sokféleségének köszönhetően a modern és régi házak homlokzatához egyformán harmonikusan illeszkedik.
 
Az alumínium stabilabb és terhelhetőbb, mint más anyagok - ezáltal hosszabb élettartamú, valamint korrózióállósága révén fokozottan ellenállóbb az időjárási hatásokkal szemben. Az alumínium zsaluzia domború, kétoldalt peremezett, lakkozott lamellái tetszőleges szögben forgatva kirekesztik a vakító napfényt, ugyanakkor lehetővé teszik a szórt fény és a friss levegő bejutását.
 
A gumibetétes oldalvezető sínek csendes üzemelést biztosítanak. A zsaluzia belülről kézi kardáncsuklós forgatókarral vagy akár motorral is működtethető, mely kívánság szerint  automatizálható is.
 
A lamellák új épületeknél a falba süllyesztve "kötényfal" mögé, míg utólagos beépítésnél külső védőtokba gyűjthetők össze. Optimális megoldás irodaházak, középületek, de akár családi házak napsütötte homlokzatának, nagyméretű nyílászárónak, télikertjeinek függőleges elemeinek árnyékolására is.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SOLARTEX HÍRLEVÉL

 
 
 
Árnyékolástechnikai bemutatóterem és vevőszolgálat: H-9028 Győr, Szabadi u. 13.
Telefon/fax: (+36) 96/337-486 - Mobil: (+36) 30/3393-989 - E-mail: solartex@solartex.hu

Minden, ami árnyékolástechnika:

Redőny, napellenző, árnyékoló, zsaluzia, napernyő, télikert árnyékoló, szúnyogháló stb. Győrben, Budapesten, Tatabányán, Sopronban, a Balaton környékén...