Solartex Árnyékolástechnika - Győr, Budapest, Tatabánya, Sopron, Balaton...

Árnyékolástechnikai bemutatóterem és vevőszolgálat: H-9028 Győr, Szabadi u. 13.
Telefon/fax: (+36) 96/337-486 - Mobil: (+36) 30/3393-989 - E-mail: solartex@solartex.hu
 
 

HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Technikai okok miatt zárva tartunk !
Bemutatótermünk technikai okok miatt 2021. 02.02-ig zárva tart !
 
 
 

Solartex Árnyékolástechnika - Céginformációk

Árnyékolástechnika Győrben, Budapesten, Balaton-környékén...

A Solartex Kft. napjainkra a nyugat-dunántúli régió egyik legnagyobb árnyékolástechnikai vállalkozásává vált. Sikerünk titka a saját magunk számára meghatározott elvárásokban rejlik, melyek pontosan egybevágtak ügyfeleink elvárásaival: a minőség iránti elkötelezettség, korszerű és kiváló termékek, rugalmasság, kreativitás, a környezet maximális védelme, energiatakarékosságra törekvés és az európai minőségi követelményeknek megfelelő munka jellemezték cégünket a kezdetektől, és jellemzik ma is.
 
Célunk, hogy mindenkor biztosítani tudjuk az Ön számára a legkorszerűbb, energiatakarékos technológiai megoldásokat, hogy ezek a technológiák minél szélesebb körben, és minél több ember számára elérhetők legyenek. Céljaink elérése érdekében folyamatosan tájékozódunk az új lehetőségekről az itthon és külföldön megrendezésre kerülő szakmai vásárokon - Construma, BNV világkiállítás - Stuttgart stb. - egyaránt. Nagy hangsúlyt fektetünk kollégáink rendszeres szakmai továbbképzésére is.
 
Mindezeken túl a minél kedvezőbb árak kialakítása is alapvető szempont: csupán tisztességes haszon elérésére törekszünk, lehetővé téve ezáltal, hogy minél többen választhassák korszerű megoldásainkat.
 
Tevékenységünket az Első Magyar Árnyékolástechnikai Szövetség 2005-ben és 2007-ben is Szakmai Nívódíjjal ismerte el, melyre különösen büszkék vagyunk.
 
Látogasson el bemutatótermünkbe, és győződjön meg róla a saját szemével Ön is, hogy mindez valóban így van a valóságban is!
 
»

Partnerek

 
A minőség iránti elkötelezettség révén alakultak ki kis- és nagy-, építőipari- illetve kereskedelmi cégekkel azok a kapcsolataink, melyek a mai napig is fennmaradtak; bizonyítékául annak, hogy csak a minőségi termékeknek és kivitelezésnek van jövője.
 
Hitvallásunk szerint továbbra is a legjobb befektetés: a legjobb minőségre való törekvés, a rugalmasság, a kreativitás, a környezet maximális védelme, az energiatakarékosságra való intenzív törekvés és az európai minőségi követelményeknek megfelelő munka.
Célunk a folyamatos fejlesztés, a minél korszerűbb árnyékoló megoldások felkutatása külföldön és Magyarországon, a korszerű energiatakarékos technológiák minél szélesebb körben való elterjesztése, a korszerű technológiák meghonosítása.
 
Mindehhez természetesen a legjobb partnerekre van szükségünk:
 
BECKER
Árnyékoló-, napellenző- és redőnymozgató motorok, automatizálások, vezérlések.
 
MARKILUX
Prémium minőségű árnyékoló szerkezetek végtelen variációs lehetőséggel: napellenzők, télikert árnyékolások, stb.
 
ROLLSTAR
Árnyékolók egyedi kivitelben a piacvezetőtől 20 év tapasztalatával, az egyedi igényeknek megfelelően: méret, szín és funkció tökéletes összhangjában, kedvező árfekvésben.
 
SOMFY
Háza összes ablakfelületének automatikus és távirányítású árnyékolását megoldja.
 
 

SOLARTEX HÍRLEVÉL

 
 
 
Árnyékolástechnikai bemutatóterem és vevőszolgálat: H-9028 Győr, Szabadi u. 13.
Telefon/fax: (+36) 96/337-486 - Mobil: (+36) 30/3393-989 - E-mail: solartex@solartex.hu

Minden, ami árnyékolástechnika:

Redőny, napellenző, árnyékoló, zsaluzia, napernyő, télikert árnyékoló, szúnyogháló stb. Győrben, Budapesten, Tatabányán, Sopronban, a Balaton környékén...