Solartex Árnyékolástechnika - Győr, Budapest, Tatabánya, Sopron, Balaton...

Árnyékolástechnikai bemutatóterem és vevőszolgálat: H-9028 Győr, Szabadi u. 13.
Telefon/fax: (+36) 96/337-486 - Mobil: (+36) 30/3393-989 - E-mail: solartex@solartex.hu
 
 

HÍREK, ÚJDONSÁGOK

ZSALUZIA JAVÍTÁS - KARBANTARTÁS
 ZSALUZIA JAVÍTÁS MAGÁNSZEMÉLYEKNEK ÉS KÖZÜLETEKNEK 
Megszépül Bemutatótermünk !
 Bemutatótermünkben még több napellenzővel, alumínium zsaluziával várjuk Önöket !
 
 
 
 
 

Solartex Árnyékolástechnika - Céginformációk

Árnyékolástechnika Győrben, Budapesten, Balaton-környékén...

A Solartex Kft. napjainkra a nyugat-dunántúli régió egyik legnagyobb árnyékolástechnikai vállalkozásává vált. Sikerünk titka a saját magunk számára meghatározott elvárásokban rejlik, melyek pontosan egybevágtak ügyfeleink elvárásaival: a minőség iránti elkötelezettség, korszerű és kiváló termékek, rugalmasság, kreativitás, a környezet maximális védelme, energiatakarékosságra törekvés és az európai minőségi követelményeknek megfelelő munka jellemezték cégünket a kezdetektől, és jellemzik ma is.
 
Célunk, hogy mindenkor biztosítani tudjuk az Ön számára a legkorszerűbb, energiatakarékos technológiai megoldásokat, hogy ezek a technológiák minél szélesebb körben, és minél több ember számára elérhetők legyenek. Céljaink elérése érdekében folyamatosan tájékozódunk az új lehetőségekről az itthon és külföldön megrendezésre kerülő szakmai vásárokon - Construma, BNV világkiállítás - Stuttgart stb. - egyaránt. Nagy hangsúlyt fektetünk kollégáink rendszeres szakmai továbbképzésére is.
 
Mindezeken túl a minél kedvezőbb árak kialakítása is alapvető szempont: csupán tisztességes haszon elérésére törekszünk, lehetővé téve ezáltal, hogy minél többen választhassák korszerű megoldásainkat.
 
Tevékenységünket az Első Magyar Árnyékolástechnikai Szövetség 2005-ben és 2007-ben is Szakmai Nívódíjjal ismerte el, melyre különösen büszkék vagyunk.
 
Látogasson el bemutatótermünkbe, és győződjön meg róla a saját szemével Ön is, hogy mindez valóban így van a valóságban is!
 
»

Partnerek

 
A minőség iránti elkötelezettség révén alakultak ki kis- és nagy-, építőipari- illetve kereskedelmi cégekkel azok a kapcsolataink, melyek a mai napig is fennmaradtak; bizonyítékául annak, hogy csak a minőségi termékeknek és kivitelezésnek van jövője.
 
Hitvallásunk szerint továbbra is a legjobb befektetés: a legjobb minőségre való törekvés, a rugalmasság, a kreativitás, a környezet maximális védelme, az energiatakarékosságra való intenzív törekvés és az európai minőségi követelményeknek megfelelő munka.
Célunk a folyamatos fejlesztés, a minél korszerűbb árnyékoló megoldások felkutatása külföldön és Magyarországon, a korszerű energiatakarékos technológiák minél szélesebb körben való elterjesztése, a korszerű technológiák meghonosítása.
 
Mindehhez természetesen a legjobb partnerekre van szükségünk:
 
BECKER
Árnyékoló-, napellenző- és redőnymozgató motorok, automatizálások, vezérlések.
 
MARKILUX
Prémium minőségű árnyékoló szerkezetek végtelen variációs lehetőséggel: napellenzők, télikert árnyékolások, stb.
 
ROLLSTAR
Árnyékolók egyedi kivitelben a piacvezetőtől 20 év tapasztalatával, az egyedi igényeknek megfelelően: méret, szín és funkció tökéletes összhangjában, kedvező árfekvésben.
 
SOMFY
Háza összes ablakfelületének automatikus és távirányítású árnyékolását megoldja.
 
 

SOLARTEX HÍRLEVÉL

 Adatkezelési tájékoztató
 
Az adatkezelő: Kenyeres Attila
Vállalkozás neve: Solartex Kft.
Vállalkozás címe: 9028 Győr, Szabadi utca 13/A
Cégünket e-mailen vagy telefonszámon érheti el. Ilyen esetekben az Ön e-mail címét vagy telefonszámát kizárólag a megkeresésével kapcsolatban kezeljük, az érintett ügy idejére. Ezen adatkezelés a cég jogos üzleti érdeke.
​ Számlák
Amennyiben Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, ezzel kapcsolatban számlák készülnek amely során törvényi kötelezettségeinknek teszünk eleget. A számlákat a számviteli törvény előírásainak megfelelő ideig tároljuk.
​ Adattovábbítás: A számlaadatokat a számláinkat feldolgozó könyvelő céggel megosztjuk.
​ GDPR jogok : Ön bármikor kérelmezheti az Adatkezelőtől az Önre vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen. Továbbá kérheti az érintett információk hordozható formában való közlését. További információért olvassa el a GDPR 13-19. cikkelyeit.
Amennyiben adatkezeléssel kapcsolatos kérdése, kérése van, lépjen velünk kapcsolatba! Az adatkezeléssel kapcsolatosan elérhető személy:Név: Kenyeres Attila
Cím: 9028 Győr, Szabadi utca 13/A
Tel.: +36 (30) 339-3989
E-mail: attila.kenyeres@solartex.hu
Panasztétel
Az érintett panasszal fordulhat a hatósághoz is:
Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóság
Székhely: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Email: ugyfelszolgalat@naih.hu
Telefon: +36 (1) 391-1400
Honlap: http://naih.hu
 
 
 
Árnyékolástechnikai bemutatóterem és vevőszolgálat: H-9028 Győr, Szabadi u. 13.
Telefon/fax: (+36) 96/337-486 - Mobil: (+36) 30/3393-989 - E-mail: solartex@solartex.hu

Minden, ami árnyékolástechnika:

Redőny, napellenző, árnyékoló, zsaluzia, napernyő, télikert árnyékoló, szúnyogháló stb. Győrben, Budapesten, Tatabányán, Sopronban, a Balaton környékén...